Carmen Harra crede că Simona Halep "se va recăsători şi va avea doi copii"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Inquam Photos - Cristi Vescan
Inquam Photos - Cristi Vescan
Carmen Harra, cunoscută în spaţiul public drept "specialist în clarviziune", a făcut câteva observaţii despre Simona Halep. 

"Ea se va recăsători și o să aibă și doi copii, împotriva la toate lucrurile care ar contrazice acest lucru. Iată cât de interesant. În viziunea mea, o văd undeva în viitorul ei și o mămică fericită și un om care o să aibă o viață de familie.

Un partener tot din sport. Eu am știut că partenerul de acum era o tranziție, nu era ce trebuie, nu cred că a fost nici ea convinsă, cred că s-a lăsat influențată, ea e ușor de manipulat emoțional din cauza excesului de sensibilitate. Dar găsește un om care este foarte puternic, tot în filiera ei, îl cunoaște.

Nu știu de ce am senzația că e din altă parte a lumii, nu sunt sigură neapărat că el trăiește în România, însă nu are nicio importanță. Este un om care îi reclădește încrederea în sine, care e suportul ei moral și îi schimbă destinul în bine.

O văd într-o relație cu cineva care este în jurul vârstei ei, care nu are copii și este un om tânăr, deci altcineva mai tânăr va apărea în viața ei, nu m-ar mira dacă undeva în anul viitor sau în trei ani de acum”, a spus Carmen Harra la emisiunea „Online story”, de pe canalul de YouTube „WOWnews”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel