Carmen Dan, ultima zi la MAI: Despre asta a fost mandatul meu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Carmen Dan, care şi-a anunţat încă de luni demisia din funcţia de ministru de interne, a petrecut ultima zi în cadrul MAI, chiar de ziua Instituţiei. La final, fostul ministru a transmis, pe pagina sa de Facebook, care au fost trăirile din ultima zi în funcţie. 

"Ultima mea zi la MAI am petrecut-o așa cum mi-am dorit mereu: alături de oameni! M-am simțit ca într-o familie, sentiment care consider că definește cu adevărat acest minister.

Soarta a făcut ca tocmai în această zi să sărbătorim Ziua MAI pe care am instituit-o cu mult entuziasm anul trecut. Pentru că un minister atât de important trebuie să aibă o zi în care oamenii săi și reușitele lor să fie sărbătorite. Asta am făcut și astăzi: am sărbătorit alături de polițiști, pompieri, jandarmi, piloți și polițiști de frontieră care s-au remarcat fie prin acte de eroism, fie prin devotamentul și profesionalismul cu care și-au îndeplinit atribuțiile, contribuind la creșterea prestigiului instituției. Pentru faptele lor le-am acordat cele mai importante distincții ale MAI: emblema de onoare și placheta de onoare. Și am mai avut grijă să le fie acordat, acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului, și un spor la salariu. Merită din plin!

M-am bucurat că am avut șansa să-i cunosc pe acești oameni minunați la care mă voi gândi mereu cu drag! Mandatul meu a fost despre oameni și cred că așa trebuie să înțeleagă orice ministru mandatul pe care îl are la un minister", a scris Carmen Dan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel