Carmen Dan, război total: Dragnea e o țintă. Trebuie să facem front comun
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ministrul Carmen Dan a declarat că Liviu Dragnea ”este o țintă” iar PSD ”trebuie să facă front comun” și să răspundă ”categoric”. Ministrul MAI a vorbit despre ”sincopele Guvernului Grindeanu”, care în opinia ei riscau implementarea programului de guvernare.

”Președintele partidului a făcut ceva ce nu se așteptau foarte mulți să facă. A ales să tranșeze transparent și public o situație în care riscul implementării programului de guvernare devenea iminent. Fac referire atunci când a ales să spună public ce se întâmplă și de ce premierul Grindeanu a avut sincope.

Cu toate costurile aferente, președintele partidului și membrii importanți au înțeles că e necesar să facem asta, altfel exista riscul să nu putem implementa programul de guvernare, iar pentru noi acesta e obiectivul cel mai important. 

Eu sper să nu fie mulți prădători (nr - în PSD). E important să dăm dovadă că în situații critice știm să fim foarte uniți și hotărâți. Într-o lună și jumătate s-a recuperat tot ce a însemnat întârziere în perioada Guvernului Grindenau.

E iarăși un motiv pentru care președintele partidului să fie ținta, pentru că e o țintă. Eu cred că cei din Guvern și cei care sunt oameni importanți în PSD trebuie să facă front comun, nu trebuie să ne temem să spunem adevărul. E momentul să ne poziționăm foarte categoric. Nu e normal ca doar Liviu Dragnea să plătească pentru orice situație exploatată cu un anumit interes de anumite persoane”, a spus Carmne Dan la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel