Carmen Dan, MESAJ DE CRĂCIUN. Ce le-a urat românilor
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Carmen Dan
Carmen Dan
Ministrul Afacerilor interne, Carmen Dan, le-a transmis românilor un mesaj emoționant, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Carmen Dan, a transmis duminică printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare cu ocazia sărbătorilor, prin care le transmite românilor că este vremea gândurilor pozitive.

"E timpul să ne ascultăm şi să ne auzim! E timpul să începem să redevenim încrezători şi buni! ...mult mai buni! În aceste timpuri şi vremuri simt că este loc pentru bucurie şi pentru speranţă! Este loc pentru dreptate şi este vremea gândurilor pozitive. Să ne încălzim privirea şi să-i dăm lumina potrivită, să ne îmbrăţişăm prietenii şi pe toţi cei dragi, să le zâmbim celor care ne vin în cale! Să facem căldură şi curat în suflete nu doar pentru că vine Crăciunul! ...să-L primim pe Iisus cu zâmbet, cu bucurie şi să facem din Crăciun o celebrare permanentă a omeniei, a bunătăţii, a înţelepciunii şi a binelui! Vă doresc o seară de ajun ca în poveşti, care să preceadă un Crăciun plin de bucurie, speranţă, căldură, tihnă şi lumină! Crăciun Fericit!, a scris Carmen Dan pe Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel