Data actualizării:
Data publicării:

Carmen Brumă, ponturi pentru a nu ne îngrășa de Paște. Alimentul pe care trebuie să-l mâncați neapărat. Vă va permite apoi să mâncați tot ce doriți fără să luați kilograme

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Inquam Photos / Stefan Sandu
Inquam Photos / Stefan Sandu
Carmen Brumă a venit cu mai multe ponturi pentru a nu ne îngrășa de Paște.

„Am următoarele soluții pentru a nu ne îngrășa de Paște. Înainte de a te duce și a mânca masa principală de Paște, faceți un antrenament din „Abonamentul de urgență”, „Supersilueta” sau din „3S” (n.r. - acestea sunt cărțile scrise de Carmen Brumă). Sunt ideale.

Apoi te duci la masă, iar la început mănânci o salată sau măcar trei-patru-cinci linguri dintr-o salată verde sau dintr-o salată de legume crude, iar apoi mănânci ce vrei tu: friptură, ouă, drob, desert, ce se mănâncă la masa de Paște. Mănânci practic ce îți dorești. Apoi mergi pe jos acasă. Trebuie să faceți minimum 2.000 de pași, un număr absolut rezonabil. Dacă puteți mai mult, foarte bine”, a zis Carmen Brumă pe Instagram.

„De ce să mâncăm o salată verde înainte de masa de Paște? Pentru că are fibre, ne satură, vom mânca mai puțin, fără să ne dăm seama. Aceste fibre din legumele crude ne vor ajuta să aplatizăm vârful glicemic provocat de masa de Paște”, a mai spus Carmen Brumă.

„Dacă vă țineți de schema aceasta și nu considerați că Paștele are o săptămână, aveți șanse mari să nu vă îngrășați”, a subliniat Carmen Brumă.

VEZI ȘI: Asta-i tare! Cu ce aliment umblă Carmen Brumă în buzunar. A fost filmată fără să știe

Carmen Brumă este adepta unui stil de viață sănătos.

Este foarte atentă la ce mănâncă, motiv pentru care mereu are la ea ceva sănătos. De această dată, pe platoul de la filmare de la Antena 1, a fost surprinsă fără să știe. O colegă a filmat-o având... ouă fierte în buzunar.

Apoi, Carmen Brumă a publicat un video pe Instagram în care se vede că are ouă în buzunar și a scris: „Ouăle fierte reprezintă o gustare foarte eficientă când vrei să slăbești sau când pleci într-o călătorie pentru că au putere sațiogenă (te satură) foarte mare, proteine, vitamine, minerale și foarte puține calorii”. 

VEZI ȘI: Alimentele pe care Carmen Brumă nu le consumă aproape niciodată. Pe unele le consumă totuși la câteva luni - https://www.dcnews.ro/alimentele-pe-care-carmen-bruma-nu-le-consuma-aproape-niciodata-pe-unele-le-consuma-totusi-la-cateva-luni_911073.html

VEZI ȘI: Carmen Brumă vine cu o delicioasă rețetă de pastă de sardine / video - https://www.dcnews.ro/carmen-bruma-vine-cu-o-delicioasa-reteta-de-pasta-de-sardine-video_906040.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel