Carmen Brumă, adevărul despre batoanele de slăbit: Te îngrași foarte ușor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Carmen Brumă a vorbit despre mitul batoanelor de slbăbit și când ar trebui, de faăt, să fie consumate.

"Batoanele pentru slăbit au o încadrare foarte promițătoare, atrăgătoare pentru toți cei care au probleme cu greutatea, dar neconformă cu realitatea. Din punctul meu de vedere nu există batoane de slăbit pentru slăbit, niciun baton pe lumea asta nu te slăbește. Dacă vrei să slăbești trebuie să ai o alimentație corectă asociată eventual cu sport. Păcatul acestor batoane ar fi raportarea noastră la ele, așteptăm minuni de la ele.

Batoanele conțin diverse elemente nutritive, cele mai multe conțin cereale, unele și proteine din zer sau soia, o cantitate mare de carbohidrați și per total multe calorii, unele dintre ele depășesc 100 de calorii pe suta de grame și le mâncăm la liber. Avem impresia că dacă mâncăm după masă un baton ca acesta nu se pune. Poți să te îngrași foarte ușor mâncând pe post de desert acest baton.

În anumite condiții excepționale pot înlocui o masă deși ele așa sunt promovate, și anume că le putem mânca în loc de o masă. Există mai multe feluri de batoane, cu proteine, fără, destinate creșterii masei musculare, înainte sau după efort. Nu există înlocuirea mesei cu un baton", a explicat Carmen Brumă pentru Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel