Carmen Avram, despre Pactul Rural al UE. Șansă pentru sat, ce urmează
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 22 feb 2022, 23:50
WhatsApp
Carmen Avram, la DCNews
Carmen Avram, la DCNews
Europarlamentarul Carmen Avram vine, miercuri, 23 februarie, la DCNews, cu un nou subiect extrem de important: viața la sat și cum chiar Parlamentul European investește în zona rurală și o susține. 

Viața la sat a devenit din ce în ce mai săracă nu doar în România, ci-n toată Uniunea Europeană. Săracă de oameni, în primul rând, care au dat ruralul pe urban. Multe locuri cu potențial imens, cu o valoare uriașă, au ajuns să fie părăsite, pentru că, în lipsa investițiilor și dezvoltării, nu ofereau nimic în afară de sărăcie. Acum, Parlamentul European promite o schimbare, una frumoasă dacă ne gândim la satul românesc. 

Cu această ocazie vine și europarlamentarul Carmen Avram în studiourile DCNews, cu o veste bună pentru sat, dar și cu explicații clare pentru românii interesați de acest subiect, care, în ultima perioadă, a devenit unul popular. 

Dacă vreți să aflați despre șansa pe care UE o dă zonelor rurale, despre angajamentul Comisiei Europene pentru viața la sat, despre Pactul Rural al UE și Politica Agricolă Comună, urmăriți emisiunea DCNews de miercuri, 23 februarie 2022, de la ora 11:00! Emisiunea este transmisă pe DCNews.ro și pe Stiridiaspora.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?