Carmen Avram a răbufnit după lovitura pentru Casa de Comerţ Unirea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Carmen Avram / Foto Facebook
Carmen Avram / Foto Facebook
Europarlamentarul Carmen Avram a reacționat după ce actualul ministru al Agriculturii a anunțat că nu va susține „Casa de Comerț Agroalimentar Unirea”.

„Domnule Ministru român al Agriculturii, la "impactul economic şi social" asupra cărei țări şi la binele fermierilor din care stat v-ați gândit, mai exact, când ați decis că trebuie închisă Casa de Comerț Unirea? La România, sigur nu! Căci această casă de comerț e unul dintre cele mai bune lucruri care s-au făcut pentru amărâtul ăsta de mic fermier român, care-şi aruncă toată munca la gunoi, după ce s-a umilit zadarnic pe la hipermarketuri, ca să-i vândă produsele, după ce a muncit pe brânci, zi şi noapte, ca să scoată o recoltă, după ce s-a împrumutat pe la bănci care i-au luat şi şuba, şi liniştea, şi pielea, ca să pună şi el o sămânță în pământ, ca să facă şi el, lacomul, o fărâmă de profit, ca să-şi trimită şi el, visătorul, copiii la scoală”, a scris pe Facebook, joi după-amiază, Carmen Avram.

„V-a rămas pe undeva un pic de dragoste de România? Un pic?”, a transmis europarlamentarul PSD.

La scurt timp după ce a fost învestit în funcția de ministru al Agriculturii, clujeanul Adrian Oros a anunțat că nu va susține „Casa de Comerț Agroalimentar Unirea", proiect demarat în timpul fostului ministru Petre Daea, care a reacționat, ulterior, în exclusivitate pentru DC News. Mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel