Carlo Ancelotti, reacţie despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr: Pentru asta l-au luat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, în Arabia Saudită. 

"Transferul lui Cristiano este fantastic, îi dorim tot binele. Mutarea lui este dovada faptului că Arabia Saudită vrea să progreseze pe plan sportiv.

Deja am văzut acest lucru de câteva ori. La Cupa Mondială, a învins Argentina.

Faptul că Ronaldo s-a dus acolo a fost decizia lui, dar arată că țara vrea să se îmbunătățească. L-a luat pentru a câștiga campionatul", a răspuns antrenorul lui Real Madrid, citat de Digisport. 

Al Nassr ar putea lua un fotbalist din Germania pentru a fi coleg cu Ronaldo 

Germanul Marco Reus, fotbalist la Borussia Dortmund, a anunţat că ar lua în calcul o mutare în Arabia Saudită, la Al Nassr. 

”Cu siguranță mă gândesc la viitorul meu. Am intrat în ultimele șase luni de contract, dar nu este cazul să mă grăbesc. Agentul meu a discutat deja cu Al-Nassr, dar cel mai important lucru în acest moment este să rămân într-o formă bună și să mă concentrez la echipă. În rest, vom vedea”, a declarat Marco Reus, conform A Bola.

”Este normal ca alte cluburi să se intereseze de un jucător precum Marco, al cărui contract va expira în șase luni. Marco a spus mereu cât de importantă este Borussia Dortmund pentru el,  dar și că își dorește să joace, așa că este normal să ne uităm și la alte opțiuni”, a spus și agentul fotbalistului, conform Goal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel