Carlo Ancelotti a fost DEMIS după Napoli - Genk 4-0
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul italian a fost concediat de club după meciul de Champions League.

Napoli l-a concediat pe Carlo Ancelotti, la câteva ore după ce și-a asigurat locul în fazele eliminatorii ale Champions League, învingând cu 4-0 formația belgiană Genk, pe teren propriu, conform Daily Mail.

Ancelotti a fost sub presiune după războiul dintre patronul Aurelio De Laurentiis și selecția la prima echipă, iar decizia a fost luată noaptea târziu.

Un comunicat pe contul oficial de Twitter al clubului a dat alarma: „Napoli a decis să îl revoce pe Carlo Ancelotti din rolul de manager al primei echipe. Rapoartele de prietenie, stimă și respect reciproc dintre club, președintele Aurelio De Larentiis și Carlo Ancelotti rămân intacte".

Gattuso, succesorul lui Ancelotti

Fostul antrenor al lui AC Milan, Gennaro Gattuso, este așteptat să devină succesorul lui Ancelotti. În mod surprinzător, Gattuso a evoluat sub Ancelotti când amândoi erau la AC Milan, jucând de 322 de ori sub comanda sa.

De Laurentiis și Ancelotti trebuiau să discute a doua zi după meciul lui Napoli cu Genk, însă decizia luată de președinte a fost ca verdictul să vină după partida de Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel