Careu Saturn - Uranus. Ce aduc marele malefic și planeta surprizelor pentru fiecare zodie. Atenționare pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Aceste două planete mari, Saturn și Uranus, încă se află în Vărsător, respectiv în Taur, ne influențează în continuare și ne arată că trebuie să ne deschidem către schimbare.

Iată ce scrie Astrosens

Saturn, Marele Malefic, vine cu lecții pentru tine, fiind considerat a fi planeta restricțiilor, a limitării a testelor. Dacă în viață trecem printr-un moment mai neplăcut și ne plângem, s-ar putea să ne aflăm fix în mijlocul unui tranzit al lui Saturn. Astrologul Daniela Simulescu spune că Saturn nu te lasă să ieși la liman până nu înveți lecția. Ca să poți trece peste testele sale, ai nevoie de simplitate și de disciplină proprie. Ce vrea Saturn de la tine? Să înveți cine ești, să fii autentic, să ai răbdare și să fii mereu pregătit, fără trucuri ieftine, fără a te mai ascunde, să ai curaj să stai față în față cu timpul. 

Uranus este planeta surprizelor, scenariul la care nu te-ai fi gândit, „Uranus îți aduce ceva inimaginabil” spunea astrologul Daniela Simulescu. Uranus este a 7-a planetă de la Soare, a treia ca mărime, și de cinci ori mai mare decât Terra. Are 27 de sateliți naturali, care poartă nume de personaje din Shakespeare și 13 inele în jurul său. În astrologie Uranus înseamnă surpriză, independență, non-conformism, spontaneitate, revoluție. Uranus vrea inovație, vrea rupere de trecut și pentru asta s-ar putea să nu mai țină cont de nicio regulă. 

În 2021 aceste planete au deschis un fel de teren de luptă în fața noastră. Saturn în Vărsător vorbind de vocea colectivității mărginită de restricții și Uranus în Taur aducând schimbări importante și deloc ușor de digerat la modul în care vedem resursele, banii, felul în care consumăm. Cele două planete au stat în careu, adică opuse fiind, tensionându-se una pe cealaltă pe 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie 2021. Ce au adus? Ei bine, o doză imensă de tensiune, un aspect de luptă. Este ca și cum cele două planete au făcut un schimb de case. Saturn s-ar fi simțit mult mai bine în rigiditatea Taurului căruia îi plac lucrurile clare, în timp ce Uranus cu siguranță ar fi apreciat revoluția Vărsătorului. 

Suportăm încă tensiunea acestor aspecte și o simțim în noi, în fiecare zi în care se dă o luptă pentru a schimba, pentru a lăsa trecutul în urmă, pentru a face curățenie în anumite principii și ideologii. 

Dacă Saturn își dorește ca lumea să lucreze într-un mediu stabil, bine organizat, Uranus preferă munca de acasă, oriunde, oricând oricum, el vrea să nu existe reguli. 

Dacă Saturn vrea să construim pas cu pas, să avem succes, să fim productivi și să avem răbdare, Uranus vrea să spargă orice barieră, să aducă în față tot ce este modern și să lase pe fiecare să facă ce vrea și când vrea.

Saturn e legea și ordinea, în timp ce Uranus e rebeliunea și revoluția! Cele două ne fac să dorim să luptăm, ne dau puterea nouă, celor mici, celor de jos, oamenilor obișnuiți, să schimbăm lumea de aici, dintre trecut și viitor. 

Careul Saturn-Uranus este în continuare activ chiar dacă nu la grad perfect. În 2022, acest aspect se continuă și se resimte serios pentru că avem și axa Nodurilor Lunare pe Taur/Scorpion. Ceea ce face ca toți cei care au marcaj de semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să fie total neliniștiți.

Uranus va mai sta în Taur până în 2026, dar Saturn și-a început ultima retrogradarea în Vărsător, semn pe care îl va părăsi în martie 2023. Uranus zice HAI, Saturn zice STAI. Așa se vor simți cei afectați! Pe de o parte găsesc îndrăzneala să se arunce într-un proiect, fie profesional/ fie personal, dar pe de altă parte se vor poticni în propriile îndoieli.

Cert este un lucru: întotdeauna, din asemenea tensiuni interioare, se nasc cele mai remarcabile momente!

Citește aici previziunile pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel