Careu Mercur - Uranus. Astrolog: ”Fierbere extraordinară”. Mare ATENȚIE la cuvinte!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
În perioada 15-18 august, Mercur se află în careu cu Uranus retrograd. Când se întâmplă acest lucru, Uranus reprezintă detașarea, neașteptatul, independența, detașarea, libertatea. Uranus vrea schimbare acum și nu așteaptă, subliniază astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

Mercur este în Leu, iar Uranus e în Taur. Mercur în Leu vrea să scoată ochii, să se victimizeze, iar Uranus în Taur zice: dar ai mai făcut asta, dar gata! 

În ceea ce privește careul dintre cele două planete, el are de-a face cu noi, cu interiorul nostru. Arată o nemulțumire, o tensiune, o fierbere extraordinară. Când Mercur, planeta comunicării, gândirii, este în careu cu Uranus, planeta schimbării,  aruncăm cu vorbe, cu jigniri, ne precipităm, facem aluzii, scriem ceva, iar oamenii o iau personal, ne certăm din nimicurile din care altădată nu ne certam. De obicei, se întâmplă asta din cauza frustărilor interioare. Toată lumea e pusă pe ceartă, se strică lucruri, uitați chei. 

Atenție:

- mare grijă la trafic. 

- grijă la declarațiile cu privire la banii pe care-i aveți, nu vă lăudați. 

- grijă la comportamentul față de copii, e posibil să izbucniți și să vă certați copiii, grijă foarte mare cu acest aspect. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel