Data actualizării:
Data publicării:

Care sunt cele TREI întrebări pe care jurnalista de la Rai 1 i le-a pus Dianei Șoșoacă

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: RTV
Foto: RTV

Diana Șoșoacă a avut un scandal uriaș cu jurnalista Rai 1, Lucia Goracci.

Diana Șoșoacă s-a aflat în direct la România TV și a dezvăluit care a fost tema interviului și care au fost cele trei întrebări pe care jurnalista Lucia Goracci i le-a adresat. 

"Prima întrebare era: De ce sunt împotriva vaccinării obligatorii COVID-19? A doua era: De ce consider că trebuie să fiu atât de vocală în social media? Și a treia întrebare era: Cum mi-a venit ideea să-mi pun o botniță în Parlamentul României? Astea au fost cele trei întrebări!", a spus Diana Șoșoacă. 

Acuzații de ultraj pentru soțul Dianei Șoșoacă

Poliția București precizează, într-un comunicat, că, ”în data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”.

Soțul Dianei Șoșoacă a fost pus sub control judiciar după ce ar fi agresat un polițist care a intervenit la fața locului. 

Cine este Lucia Goracci, jurnalista de la RAI 1

Jurnalista a depus o plângere de zece pagini la Secţia 4 de Poliţie din București împotriva Dianei Șosoacă, după scandalul iscat astăzi.

Lucia Goracci este o reputată jurnalistă din Italia, corespondent de război în mai multe zone de conflict, potrivit Antena 3. În prezent, lucrează pentru postul de televiziune RAI News 24 şi a fost corespondent la Kabul. Născută pe 16 martie 1969 la Orbetello, aceasta şi-a început cariera jurnalistică la birourile RAI News din Sicilia. În 2010, a fost trimis special al postului italian în Haiti, după cutremurul care a devastat ţara.

A acoperit apoi războiul civil din Libia. Din 2015, a făcut transmisiuni despre situaţia din Siria, Irak sau Afganistan. În anul 2021, a mers la Kabul pentru a transmite despre criza din Afganistan şi despre preluarea puterii de către talibani. A revenit în Italia la bordul ultimei curse puse la dispoziţie de guvern, dar la începutul lui septembrie s-a întors în capitala afgană pentru a continua să transmită despre situația de război. 

Jurnalista, care îşi ţine viaţa privată departe de ochii lumii, are o relație cu un cameraman sârb. Cei doi s-au cunoscut la serviciu şi lucrează în echipă. În prezent, Lucia Goracci locuieşte la Istanbul. 

Vezi mai multe despre scandalul dintre jurnalista Rai 1 și Diana Șoșoacă AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel