Care sunt cele mai bune și mai calitative saltele în 2023
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
saltele
saltele
Un somn lipsit de griji poate fi obtinut prin investitia in cele mai bune piese de mobilier. Cele mai multe multumiri pentru diminetile pline de energie le vom aduce saltelei de pat care are grija sa mentina o pozitie adecvata a spatelui si previne durerile de spate, de cap, de oase, care pot deveni insuportabile peste zi si pot afecta calitatea vietii pe termen lung.  

In medie, salteaua de pat isi pastreaza beneficiile pe o perioada estimativa de aproximativ 5-7 ani daca aceasta este folosita si intretinuta corespunzator. Ulterior, poate fi necesar sa o inlocuiesti, cu atat mai mult daca si corpul tau a trecut prin diferite schimbari.

Iar daca anul acesta vrei sa pui accent pe mai mult confort, dar mai cu seama pe starea ta de sanatate, trebuie sa ai in vedere care sunt cele mai bune si calitative saltele de pat in 2023 ca sa stii cum sa te orientezi dupa modelul perfect pentru tine. 

Le gasesti pe toate la drimus.ro, un magazin online de mobila care te ajuta sa-ti mobilezi cu usurinta locuinta livrandu-ti in 48 ore zeci de modele din stocurile proprii.

Top saltele calitative si la cel mai bun pret, in 2023



Saltele ortopedice

Ti s-a confirmat deja ca ai o serie de probleme de sanatate catre si-au pus amprenta asupra ta odata cu trecerea timpului? Cea mai simpla alegere poate fi o saltea ortopedica care iti va asigura o pozitie optima atunci cand te odihnesti, lipsita de orice fel de dureri de spate. Daca dimineata te trezesti cu dureri care rezoneaza in zona capului, dincolo de programul de odihna neadecvat sau alte probleme interne, un alt motiv pentru care acestea apar poate fi si calitatea inferioara a saltelei.

Iar acest model de saltea ortopedica va preveni inclusiv aceste neplaceri care sunt tot mai frecvente in viata romanilor de pretutindeni ce se confrunta tot mai des cu lipsa de energie si disconfort dat fiind ca patul nu le permite un somn de calitate.



Saltele superortopedice

Spre deosebire de cele ortopedice, saltelele superortopedice au o fermitate mai ridicata, deci acestea sunt net superioare din prisma confortului. Cand investesti intr-o astfel de saltea ai garantia ca somnul tau nu-ti va fi afectat pe o perioada de cel putin 7 ani conform specialistilor, cu atat mai mult daca ai grija de salteaua aleasa si o protejezi prin intermediul unui topper si a unei lenjerii de calitate.

Asigura-te inclusiv ca salteaua este compatibila cu dimensiunile cadrului de pat si ca suporta greutatea membrilor care urmeaza sa se odihneasca pe aceasta, fara variatii mult prea mari.



Saltele memory foam

Saltelele memory foam sau cu spuma de memorie sunt fabricate din spuma poliuretanica ce e capabila sa ia forma corpului, oferind in acelasi timp un grad adecvat de fermitate si confort. Daca periodic te confrunti cu maini si/sau picioare reci, un semn al problemelor pe care le ai la nivelul sistemului circulator, aceasta saltea este exact ce ai nevoie, fiind un plus pe langa corectitudinea oferita coloanei vertebrale.

Fie ca-ti doresti sa previi noptile agitate sau ca te-ai saturat sa fii lipsit de energie la inceputurile unei noi zile, o saltea memory foam nu te va dezamagi.



Saltele pat mic

Atunci cand cumperi un cadru de pat, alegerea unei saltele pentru acesta va fi o sarcina suplimentara. Cu atat mai mult daca vanzatorul iti sugereaza un model care-ti depaseste asteptarile financiare. Exista garantat saltele ieftine la Drimus potrivite si pentru un pat mic, de o persoana, fie pentru un pat pe care trebuie sa-l incadrezi intr-un dormitor cu spatiu limitat, cum sunt de exemplu, saltelele 90x200 cm.

Se potrivesc perfect in camera copilului, dar vor fi o optiune excelenta si pentru a-ti construi un pat confortabil si sigur din toate punctele de vedere.



Saltele pat dublu

Mai prejos nu sunt nici paturile matrimoniale sau cele amplasate in camera de oaspeti unde, pentru cupluri, se cauta adesea saltele pat dublu sau saltele 160x180 cm, 160x200 cm etc. Dupa ce ai stabilit care e dimensiunea perfecta pentru patul ales, nu ramane decat sa gasesti grosimea si respectiv, tipul saltelei care consideri ca ofera cel mai inalt grad de confort.

Avand la dispozitie o saltea de calitate, noptile se vor transforma intr-o adevarata placere, iar zilele vor deveni mai productive si mai linistite pentru toti membrii familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel