Care sunt cele mai bune băuturi pe care le poți amesteca cu tequila
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Dacă credeți că tequila este doar pentru cocktailul "margaritas" sau shot-uri cu sare și lime, gândiți-vă din nou. Există o mulțime de mituri despre tequila, ca să nu mai vorbim de confuzia între tequila și mezcal, dar mulți oameni nu știu că este un spirit incredibil de versatil și delicios.

Dacă credeți că tequila este doar pentru cocktailul "margaritas" sau shot-uri cu sare și lime, gândiți-vă din nou. Există o mulțime de mituri despre tequila, ca să nu mai vorbim de confuzia între tequila și mezcal, dar mulți oameni nu știu că este un spirit incredibil de versatil și delicios, conform tastingtable.com.

Suc de roșii

Sucul de roșii este bogat în multe vitamine și minerale, inclusiv vitamina A, vitamina C și potasiu - perfect dacă ești puțin... deshidratat. Roșiile sunt, de asemenea, bogate în licopen, un antioxidant puternic, despre care ne place să credem că are beneficii de frumusețe chiar și atunci când sunt asociate cu alcool. Nu numai că amestecul de tequila și suc de roșii este practic bun pentru tine, ci este și delicios.

Suc de grapefruit



Sucul de grapefruit este foarte bogat în vitamina C așa că o combinație de tequila și suc de grepefruit te va ajuta și să lupți împotriva răcelii. Este important să rețineți că grapefruitul interacționează negativ cu multe medicamente, așa că ar trebui să vă consultați întotdeauna cu medicul înainte de a scoate storcătorul.

Aloe Vera 

Aloe vera conține cantități mari de antioxidanți, ceea ce, în ceea ce ne privește, face ca un amestec de tequila și aloe vera să fie practic o băutură sănătoasă.

Dacă pur și simplu căutați o nouă modalitate de a face margaritas, ar trebui să încercați aloe. Această rețetă de margarita cu aloe vera este perfectă pe post de digestiv după cină, combinând puterile de calmare a stomacului pe acre le area atât tequila, cât și aloe vera.



Suc de ananas

S-ar putea să existe dezbateri despre locul ananasului pe pizza, dar dezbaterea despre ananas și tequila a fost bine stabilită în favoarea unui mare "da". Aceste două lichide merg împreună ca într-un vis, dulceața naturală a ananasului dând cu piciorul gustului pământesc al tequilei pentru o băutură mixtă delicioasă și ușoară.

Apă de nucă de cocos

Ar trebui deja să știi că apei de nucă de cocos îi lipsește doar un singur lucru: un shot de tequila. Apa de nucă de cocos conține electroliți precum magneziu, potasiu și sodiu, toți care sunt grozavi de consumat în băutura pe care o bei după ce te-ai antrenat foarte, foarte greu - și asta include și dansul pe masă.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel