Data actualizării:
Data publicării:

Care mai este starea de sănătate a Regelui Charles, după diagnosticul de cancer. Expert regal: "Ultimul lucru pe care îl dorește națiunea este un monarh leneș"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Hilary Fordwich, expert regal, a vorbit despre starea de sănătate a Regelui Charles și ultimele decizii pe care acesta le-a luat, deși urmează un tratament împotriva cancerului de care suferă.

Regele Charles și-a asumat mai multe îndatoriri, în ultima perioadă, deși ar trebui să mai încetinească ritmul, din cauza cancerului cu care a fost diagnosticat și pentru care urmează un tratament în ambulatoriu.

"Având în vedere că a avut cea mai lungă așteptare din istorie ca moștenitor al tronului, având în vedere vârsta sa, precum și actuala criză de sănătate, el este conștient în mod emoționant că timpul trece", a declarat expertul regal Hilary Fordwich, pentru Fox News.

"S-a pregătit pentru acest rol toată viața"

"S-a pregătit pentru acest rol toată viața", a explicat Fordwich. "După ce a așteptat atât de mult timp, s-a aruncat în această funcție. Vrea să-și lase amprenta. Așa că tot acest timp mort, departe de poporul său, îl face să fie neliniștit și agitat".

"Fiecare dintre proiectele pe care le-a întreprins este menit să lase o amprentă reală", a continuat Fordwich. "El și-a dedicat viața pentru a avea un impact. Prin urmare, timpul de repaus cerut de medicii săi nu este deloc binevenit. Reacția sa este admirabilă".

"Ultimul lucru pe care îl dorește națiunea este un monarh leneș", a adăugat Fordwich.

"Este clar că se recuperează"

În weekend, Regina Camilla a spunea că Charles "se simte bine, cu excepția faptului că nu vrea să încetinească și nu face ceea ce i se spune", potrivit Sky News.

"Medicii vor controla o bună parte din programul său, deoarece acesta trebuie anunțat din timp, dar este clar că se recuperează, judecând după numărul de angajamente pe care le întreprinde și energia de care a dat dovadă în timpul acestora”, a spus Fitzwilliams, pentru sursa citată.

Regele a revenit la îndatoririle regale la sfârșitul lunii aprilie. Spre deosebire de majoritatea membrilor familiei regale dinaintea sa, Charles a ales să dezvăluie public detalii despre starea sa de sănătate atunci când a urmat pentru prima dată un tratament pentru o prostată mărită și mai târziu când a fost diagnosticat cu cancer. Decizia a sensibilizat publicul cu privire la aceste probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel