Urmărește emisiunea live
Care este singurul oraş din lume unde te poţi căsători la cazino
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Iată unde "Elvis" vă poate uni destinele!

În SUA, nunțile au loc cel mai adesea în locul de naștere sau în localitatea de reședință a unuia dintre miri; căsătoria în altă parte poate crea o mulțime de probleme birocratice. Cu toate acestea, în Nevada – în special în Las Vegas – dacă ai peste 18 ani, te poți căsători acolo fără să ai de completat prea multe hârtii. Chiar și cazinourile oferă pachete pentru nunți, precum și clasicele ceremonii realizate de cineva care se dă drept Elvis.

Las Vegas este un oraș faimos în special pentru cazinourile sale. În multe regiuni de pe glob, cazinourile sunt văzute ca locuri rău famate, însă nu și în Las Vegas. Orașul a legalizat jocurile de noroc și cazinourile la începutul anilor 1930, ca o modalitate de a combate criza economică prin care trecea statul.

Alte curiozităţi

„The Mob Museum” este un muzeu din Las Vegas dedicat exclusiv mafiei. Acest muzeu urmărește o cronologie a criminologiei și evidențiază nume importante ale mafiei din țară. În plus, este amintit și modul în care oficialitățile au acționat pentru combaterea acestor organizații.

Hoteluri vechi: Având o vechime de aproape 120 de ani, Las Vegas are clădiri și afaceri care funcționează încă de la fondarea orașului. Golden Gate Hotel & Casino este cel mai vechi hotel din oraș, deschis la mijlocul anilor 1940. Sigla de neon atrage privirea încă de la începutul străzii pe care se află și chiar nu ai cum să nu fii curios și să vrei să rămâi acolo măcar o noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel