Care este citatul potrivit pentru fiecare zodie sau ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Care este citatul potrivit pentru fiecare zodie sau ascendent într-o perioadă în care arta și creativitatea au un potențial imens? 

Citatele fac parte din viața noastră și ne bucurăm mereu de un gând care ne poate aduce motivație, bucurie sau ne poate schimba ziua. 

Avem mai jos câte un citat pentru fiecare zodie/ ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

„Ridică-ți cuvintele, nu vocea. Ploaia este cea care face florile să crească, nu tunetul”. (Rumi)

Taur / Ascendent în Taur

„Bineînțeles că te voi răni. Bineînțeles că mă vei răni. Bineînțeles că ne vom răni reciproc. Dar asta e însăși condiția existenței. Pentru a deveni primăvară trebuie să accepți riscul de a trece prin iarnă”. (Antoine de Saint-Exupery) 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

„Nu te-am văzut niciodată fără zâmbet – îmi spuse într-o zi un prieten, pe un ton în care admiraţia avea toate însuşirile reproşului”. (Ana Blandiana)

Rac / Ascendent în Rac

„Când nu vei mai putea privi partea luminoasă a vieții, voi sta cu tine în întuneric”. (Mark Twain)

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel