Urmărește emisiunea live
Care e diferența majoră dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Experții au scos totul la iveală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Capturi Foto: Instagram
Capturi Foto: Instagram
Experții au găsit diferența dintre Meghan Markle și Kate Middleton.

Prințul William l-a dat afară pe Harry de la Casa Regală! Totul despre scandalul fraților. Meghan, înlăturată din gelozie: Dereglată mintal

De-a lungul timpului au apărut o mulțime de zvonuri despre relația tensionată dintre Kate Middleton și Meghan Markle, iar mulți le văd pe cele două Ducese într-o adevărată competiție.

Experții regali au scos la iveală câteva detalii incredibile despre soțiile Prinților William și Harry și au spus care este diferența uriașă dintre cele două.

Prințul Charles, furios pe Harry. Primele schimbări pentru Coroană, pedeapsă pentru Archie: Va face tot ce-i stă în putință, le-a comunicat deja Ducilor

Care este diferența dintre Kate Middleton și Meghan Markle?

Ei bine, experții au analizat îndeaproape personalitățile celor două Ducese care se transpun în cele mai mici alegeri. 

Se știe deja că Meghan Markle și Kate Middleton au avut un trecut cu totul diferit, înainte de a-i cunoaște pe Prinți, iar cele două au gusturi complet diferite, inclusiv în ceea ce privește vestimentația. 

Spre deosebire de Meghan Markle, care a renunțat alături de Prințul Harry la statutul de membri seniori ai Casei Regale, Kate Middleton are mai multe reguli de respectat în serviciul Coroanei, dat fiind faptul că odată cu urcarea pe tron a Prințului William, ea va deveni Regină. Astfel, în ceea ce privește vestimentația, ea trebuie să fie mereu atentă la culori, croiul pieselor, lungimea și accesoriile purtate, ceea ce nu am putea spune despre Meghan Markle.

O asemănare între ele însă este faptul că odată intrate în Familia Regală, ambele au devenit rapid modele în modă și au ajutat la epuizarea stocurilor de haine, bijuterii sau pantofi pentru mai multe branduri. 

Mai mult, ambele au fost comparate cu regretata lor soacră, Prințesa Diana, nu numai în privința comportamentului blând și calm, ci și în ceea ce privește implicarea în anumite proiecte caritabile sau din punct de vedere vestimentar.

O revistă cunoscută a publicat un articol în care erau pomenite ocaziile cu care Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, în timp ce Meghan Markle a fost apreciată tot pentru același motiv. Cu toate acestea, există o diferență în alegerile lor și în felul în care au decis acestea să pună totul în practică.

Ce spun experții. "Nu au același destin"

"Kate va fi, la un moment dat, soţia Regelui. Ele două nu au acelaşi destin. Una va deveni Regină, adică soţia Regelui, aşadar presiunea este mult mai mare în privinţa ei. Cred că există un anumit tipar pentru cineva în poziţia ei, anumite reguli care trebuie respectate, dar Kate este cât se poate de originală, aşadar nu este o problemă, lucrurile se pot adapta felului ei de-a fi.

Sunt foarte diferite… Are fiecare stilul ei, ceea ce este un lucru deja asumat. Nu vreau să spun că Kate nu este modernă. Este şi ea cât se poate de modernă, dar poate mai clasică, atemporală. Au stiluri diferite, ce-i drept, ceea ce este foarte bine, pentru că nimeni nu vrea să le compare la nesfârşit, nu-i aşa?", a declarat designerul Béatrice de Montille, potrivit Insider.com

Kate Middleton și Meghan Markle, RĂZBOI pe titlu. Cine va fi "Prințesa de Wales", rezervat DOAR Prințesei Diana

Mai multe voci susțin că atunci când Ducesa de Cambridge va ajunge „Regină Consoartă”, i se va putea da dreptul de a folosi titlul de Prințesă de Wales, rezervat doar Prințesei Diana.

Noul conflict dintre Kate și Meghan. Prințesa Diana, ultima femeie a Casei Regale cu acest titlu

Practic, aceasta este o nouă situație delicată la care Meghan Markle va fi nevoită să ia parte. De-a lungul timpului, au apărut zvonuri care spuneau că motivul renunțării la statutul de membri seniori ai Casei Regale ar fi chiar Kate Middleton, căreia Casa Regală Britanică îi oferă totul. 

Astfel, atunci când prințul Charles va devini rege, este posibil să treacă titlul de Prinț de Wales pe numele lui William şi al lui Kate, iar odată cu încoronarea Prințul William, Kate va deveni „Regină Consoartă”.

Deși Camilla, Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, are în prezent dreptul să fie cunoscută drept Prințesa de Wales, nu folosește acest titlu din cauza asocierii sale de durată cu prima soție a Prințului Charles.

Prințesa Diana este ultima femeie de la Casa Regală britanică care a purtat titlul de Prințesa a Țării Galilor și există posibilitatea ca ducesa Kate să fie următoarea.

Va împușca trei titluri odată

„Când Charles va moșteni tronul, Ducele de Cambridge va deveni automat Ducele de Cornwall și Ducele de Rothesay printre alte titluri asumate de către moștenitorul tronului, care toate pot ajunge la William. În calitate de soție a lui William, Kate va deveni Regină Consoartă, ducesă de Cornwall și de Rothesay. În cazul în care ducele de Cambridge ar fi făcut prinț al Țării Galilor, Kate va deveni automat Prințesa de Wales.

La fel, odată cu succesiunea lui William, Kate va deveni Regina Consoartă, deci va împuşca trei titluri dintr-o dată", a declarat Iain MacMarthanne, expert în monarhia britanică, pentru Express.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel