Care e cea mai bună pizza. Mihaela Bilic: N-a făcut rău niciodată, nimănui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Pizza / Foto Pexels
Pizza / Foto Pexels
Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că pizza devine un pericol pentru siluetă din cauza calității/cantității ingredientelor și dimensiunii porțiilor. 

„Pizza este pentru italieni ceea ce este sendvișul pentru englezi: pâine, sos și umplutură/topping după bunul gust al fiecăruia - brânzeturi, legume, pește și carne - toate merg bine pe pizza, împreună sau separate.

Dacă ar fi să ne luăm după italieni, cea mai bună pizza e cea simplă, cu sos de roșii, mozarella și un pic de busuioc - totul pus pe un blat dospit cu maia și copt apoi la foc de lemne. Peste ocean pizza s-a transformat în produs de fast-food, iar calitatea/cantitatea ingredientelor și dimensiunea porților o face să fie un pericol pentru siluetă.

Două triunghiuri de pizza n-au făcut rău niciodată, nimănui!”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

VEZI ȘI: Vești bune pentru trei ZODII! Sprijin, resurse, oportunități. TOTUL, înainte de luna martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel