Carduri pentru profesori de 2.500 lei. Anunț de la Guvern
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Guvernul României a anunțat oferta pentru profesori.

Reprezentanții Guvernului României care s-au întâlnit cu sindicaliștii din educație pentru a purta negocieri au precizat care este oferta Executivului pentru cadrele didactice:

„Oferta suplimentară a Guvernului pentru recunoașterea calității și redefinirea demnității carierei de dascăl, va fi aceea a acordării a unei sume în luna iunie și a unei sume în luna octombrie, legată de cele două evenimente foarte importante pentru lumea educației, care va consta într-un card pentru cariera profesională, acordat personalului didactic (profesori și personal auxiliar). Suma propusă este de 1.000 de lei pentru luna iunie și 1.500 de lei pentru luna octombrie.

De asemenea, din discuții s-a solicitat ca astfel de sume să fi acordate și pentru personalul non-didactic, în cuantum de 500 de lei în iunie și 500 de lei în octombrie.“, a spus Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului.

CITEȘTE ȘI       -      BREAKING NEWS  Greva profesorilor 2023. Sindicaliștii, decizie după negocierile cu echipa de miniștrii ai Guvernului Ciucă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel