Caraş-Severin: Bărbat rătăcit în Munţii Aninei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un bărbat din Ciclova Română, în vârstă de 40 de ani, este căutat de mai bine de 12 ore în munţii Aninei, unde s-a rătăcit. Acesta a plecat de joi la orele prânzului în Munţii Aninei pe raza Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa. În jurul orei 22,00 acesta a apelat numărul unic 112 prin care a anunţat că s-a rătăcit.

În căutarea bărbatului au plecat la miezul nopţii zece salvamontişti de la Serviciul Salvamont al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Din păcate căutările s-au dovedit a fi zadarnice. Cu toate că au localizat zona de unde a fost făcut apelul, bărbatul nu a fost de găsit, probabil, părăsind locul, după cum a declarat pentru Agerpres, Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont. Căutările au continuat dar din cauza vremii nefavorabile, cu toate că nu este zăpadă nu s-a putut da de urma bărbatului. Vineri dimineaţa salvamontiştii au solicitat sprijinul jandarmilor montani, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, poliţiştilor şi rangerilor de la Parcul Naţional. Căutările au loc pe o rază foarte întinsă între Ciclova, Crivina şi Sasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel