Urmărește emisiunea live
Caramitru îl contrazice pe Barna: Practic, nu s-a rezolvat nimic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Andrei Caramitru
Andrei Caramitru
Andrei Caramitru îl contrazice pe liderul USR, Dan Barna, după semnarea acordului politic cu cei de la PNL şi spune că "nu s-a rezolvat nimic". 

"E uite că se poate. Greu, cu presiune uriașă. A trebuit să încasăm de la toată lumea. Să punem și noi presiuni enorme.

Așa USR a reușit să impună condiții bune spre PNL. Documentul ăsta e agreat de partea bună a PNL, de reformişti (am explicat de multe ori - Orban e mai bun decât ceilalți, e șeful grupării anti-USL de fapt). Poate și scrisoarea mea deschisă către ei de azi a ajutat, cine știe. 

Acuma - practic încă nu s-a rezolvat nimic. În PNL gruparea USL e al naibii de puternica. Sunt departe de a înțelege cum e posibil ca Orban să agreeze și condițiile noastre și ale lui Tariceanu în același timp. Și ce o să scrie în programul guvernului la investitură (pun condițiile noastre sau pe ale celorlalți - nu de alta dar se bat cap în cap).

Deocamdată însă mă declar măcar neutru. Nu sunt nici mulțumit nici relaxat - din contră. Vom vedea. Trebuie să fim cu ochii pe ei; cu lupa chiar. Și dacă vor fi deraieri și relaxare inclusiv de la USR - le voi taxa staţi liniștiti. Pe ceilalți oricum nu îi iert.

Cât despre situația generală - e la fel de proastă. Justiția e praf, economia e și mai praf. Din cauza majorităţii parlamentare. Vor face totul să arunce guvernul PNL in aer, să îl saboteze sau să îl infiltreze. De asta - nu am speranțe mari, din contră", a scris Andrei Caramitru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel