Carambol cu 5 mașini pe DN1, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Carambol cu 5 mașini pe DN1, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens / Foto: IPJ Cluj
Carambol cu 5 mașini pe DN1, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens / Foto: IPJ Cluj
O șoferiță a murit după ce a intrat pe contrasens pe DN1, în localitatea clujeană Poieni.

O femeie de 63 de ani din judeţul Bihor a murit, vineri, în urma unui accident petrecut pe DN1, în localitatea clujeană Poieni, eveniment în care au fost implicate cinci autovehicule, transmite Agerpres. 

"La data de 17 iunie, în jurul orei 15,40, poliţiştii au fost semnalaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN1 - E60, la km 544, în localitatea Poieni. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 63 de ani, din județul Bihor, care se deplasa pe direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un microbuz cu remorcă, după care a intrat în coliziune cu un autocamion. În urma evenimentului a rezultat avarierea a cinci autovehicule. Echipajul medical prezent la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare femeii de 63 de ani, însă, din nefericire, aceasta a decedat", se arată într-o informare a IPU Cluj.

Potrivit sursei citate, pentru ceilalţi patru conducători auto aparatul etilotest a indicat valori negative.

Tot în Cluj, doi bărbați au fost răniți într-un accident cu trei mașini implicate

Doi bărbaţi au fost răniţi, vineri, şi transportaţi la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Nădăşelu şi în care au fost implicate trei autoturisme.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Nădăşelu. În accident au fost implicate trei autoturisme, însă nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos dintr-un autoturism de către pompieri, care au folosit echipamentele speciale pentru a nu-i agrava leziunile. Acesta a fost în permanenţă conştient şi cooperant, fiind transportat la spital. De asemenea, la spital a fost transportat un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care era la rândul său conştient şi cooperant", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, forţele participante la misiune au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SAJ.

"La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12.50, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1F - E81, în apropiere de localitatea Nădăşelu, la km 19+550 m. Din primele informaţii, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Sălaj, care se deplasa pe direcţia Cluj-Napoca spre Zalău, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul şi un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Sălaj. În urma coliziuni, bărbatul de 45 de ani şi tânărul de 21 de ani au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportaţi la o unitate medicală", informează IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

Accident cu 20 de maşini implicate, la Sânpaul, Mureș, pe E60

Reamintim că anul trecut, în zona pasajului din comuna Sânpaul, judeţul Mureş, 20 de maşini au fost implicate într-un carambol. Accidentul s-ar fi produs din cauza carosabilului alunecos.

"Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 E60, în localitatea Sânpaul, cu implicarea mai multor autoturisme. Deplasaţi la faţa locului, din primele cercetări efectuate, la km. 54+750 m, poliţiştii au stabilit faptul că pe un pasaj de cale ferată din localitatea Sânpaul, în condiţii de carosabil alunecos, s-a produs o coliziune, între 20 de autovehicule, care circulau în direcţia Târgu Mureş.", au explicat atunci oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel