CARACAL/ Document bombă. Cine ar trebui chemat la audieri după declarația avocatului din oficiu
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp

”... a constatat decesul și a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore” a spus primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, despre ora la care afirmă inculpatul că a incinerat-o pe Alexandra Măceșanu. 

Luni, DCNews a publicat un document de la ANM în baza căruia am făcut o analiză. Vezi AICI 

Dacă incinerarea a avut loc de la ora 14:00 la ora 20:00. La ora 14:00, direcția vântului, în ziua de 25 iulie 2019, era spre S - SV, adică fumul care purta mirosul ajungea în spatele curții vecinului aflat în stânga casei lui Gheorghe Dincă. De la ora 15:00, vântul și-a îndreptat direcția spre NV, adică spre șoseaua din fața curții lui Gheorghe Dincă, continuând la ora 16:00 să se îndrepte direct spre curtea vecinului din stânga  - V - NV, la fel și la ora 17:00, ca la ora 18:00 să iasă iar fumul în stradă. La ora 19:00, fumul a continuat să iasă în stradă, dar în partea opusă, însă spre NE e casa lui Gheorghe Dincă ceea ce ar fi putut avea o influență asupra propagării fumului. Direcția vântului s-a orientat spre est după ora 20:00, apoi spre Sud. 

Un bărbat care a spus că este vecin cu Gheorghe Dincă a declarat unui post de televiziune că a simțit miros de cârpă umedă arsă, dar nu a remarcat fum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel