Captură de produse periculoase la frontieră
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Polițiștii au depistat, într-un microbuz, mai multe produse pe bază de susbstanțe foarte periculoase pentru sănătate.

Captură importantă descoperită la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Polițiștii au găsit 881 de pastile, fiole şi sticluţe care conţin Testosteron E. Substanța dopantă, cu grad mare de risc, este inclusă în lista substanţelor interzise pentru că provoacă afecțiuni grave sau chiar moartea celor care consumă.

Cartușe, găsite în aceeași mașină

Oamenii legii au găsit, în aceeași mașină și 100 de cartușe cu gaz pentru arme neletale. „Au fost descoperit, printre colete, 881 de pastile, fiole şi sticluţe care conţin substanţa Testosteron E., substanţă dopantă cu grad mare de risc, inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008, dar şi 100 cartuşe cu gaz pentru arme neletale pentru care şoferul microbuzului, cetăţeanul bulgar Y.N.G., în vârstă de 35 de ani, nu poseda niciun document de provenienţă sau autorizaţie de transport emisă de autorităţile competente“, se arată în comunicatul emis de Poliţia de Frontieră.   

„Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 557.840 lei, şi cartuşele cu gaz au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar substanţele interzise au fost predate autorităţii vamale care a aplicat o sancţiune contravenţională“, se mai arată în comunicatul emis de Poliţia de Frontieră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel