Căpitanul lui Twente, entuziasmat de tragerea la sorți din Europa League
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ccc
ccc

Nici nu s-a încheiat bine tragerea la sorți pentru primăvara europeană, că au și început să apară comentarii legate de șansa sau neșansa pentru echipele aflate în urne. Nici căpitanul formaţiei Twente Enschede, Peter Wisgerhof, nu a dorit să rateze momentul de a-și exprima aprecierea. ”Am picat bine, avem şanse cu Steaua!", a declarat Peter Wisgerhof.

Căpitanul formaţiei Twente Enschede a declarat că echipa olandeză a acumulat destulă experienţă în cupele europene şi se poate folosi de aceasta în dubla întâlnire cu Steaua, din 16-imile competiţiei.

"În urmă cu două sezoane am mai jucat cu Steaua. Dacă te uiţi la ce echipe erau în urne, cred că am picat destul de bine şi avem şanse. Am acumulat multă experienţă în Europa şi o putem folosi în meciurile cu Steaua. Ar fi minunat să ajungem în optimi, să jucăm cu Schalke, dar mai întâi întâlnim Steaua şi cu siguranţă vor fi două partide grele", a declarat Wisgerhof.

Deoarece UEFA a  decis ca turul să se joace acasă la echipele care au terminat pe locul doi în grupe, primul meci se va desfășura pe Național Arena, la 16 februarie, iar returul este programat în 23 februarie, în Olanda.

Citește și:

Steaua București – FC Twente, în 16-imile Europa League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel