Data publicării:

Capitala, supravegheată din elicopter sâmbătă. Măsuri ale poliţiei

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Elicopter
Elicopter
Un elicopter va survola, sâmbătă, Capitala, pentru a se monitoriza situaţia pe durata desfăşurării evenimentelor programate în această zi. 

Capitala, supravegheată din elicopter, sâmbătă, în ziua marelui miting PSD. Un elicopter în care se va afla un poliţist rutier care va transmite informaţii utile colegilor de la sol va survola sâmbătă Capitala şi împrejurimile, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, în contextul în care în Capitală vor fi organizate mai multe manifestaţii publice. 

"Mâine, începând cu ora 13.30, până la ora 22.00, în Capitală vor fi instituite şi menţinute, alternativ, anumite restricţii de trafic. Astfel, poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică vor fi mobilizaţi atât în zona principalelor puncte de staţionare de pe itinerariile de deplasare ale participanţilor, cât şi pe intrările şi ieşirile din municipiu.

Totodată, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne va survola deasupra Capitalei şi a împrejurimilor. În acest elicopter se va afla un poliţist rutier, care va transmite informaţii utile colegilor de la sol, în vederea acţionării în zonele unde există probleme de fluenţă a traficului rutier.

Recomandăm tuturor să acceseze site-ul, precum şi pagina oficială de Facebook a Poliţiei Române, unde vor fi postate zonele, intervalele orare cu restricţii rutiere, precum şi hărţile cu rute ocolitoare", a spus Georgian Drăgan, într-o declaraţie de presă despre măsurile dispuse de Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. 

Drăgan recomandă să fie respectate indicaţiile organizatorilor, dar şi ale poliţiştilor şi jandarmilor. 

Vezi şi:PSD: Miting cu japca. Nouă lovitură: Ce a făcut consilierul lui Stănescu-dovadă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel