Capcana în care a intrat Barna. Ciuvică a spus ce aștepta să-i zică Iohannis
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 08 sep, 13:21
WhatsApp
Dan Barna / Foto: gov.ro, arhivă
Mugur Ciuvică a zis, miercuri, ce crede că așteapta Dan Barna să-i spună președintele Klaus Iohannis în cadrul întâlnirii de marți de la Cotroceni.

„Eu caut să văd dacă unul spune ceva mai spre adevăr sau nu. Eu cred că Barna a citit ce se scria marți dimineață, respectiv singura șansă a lui Iohannis este să-l țină pe Cîțu până la Congres, să câștige Cîțu alegerile din PNL, pentru că îl vor vota fiind premier, apoi, după Congres, să-l schimbe pe Cîțu cu altcineva, pentru a se întoarce USR la guvernare. Eu cred că Barna s-a dus marți la Cotroceni convins că Iohannis asta o să-i spună și Iohannis nu i-a spus. Cred că nu i-a spus absolut nimic și de aia a ieșit dezamăgit”, a spus Mugur Ciuvică, miercuri, la DCNewsTV. „Nu i-a zis nimic despre Congres”, a subliniat Mugur Ciuvică.

„Am urmărit conferința de marți. Barna a mâncat șopârlița asta un pic, după au venit din partea presei trei întrebări concrete. Spuneți-ne: Iohannis v-a spus legat de Congres? Și Barna: nu, nu, nu, a zis așa în general. A venit altă întrebare: totuși, v-a spus că, după Congresul PNL, se pot face lucruri? Nu, nu, nu”, a explicat Mugur Ciuvică. 

Liderul USR PLUS s-a declarat dezamăgit după discuția cu președintele Klaus Iohannis, spunând că a fost o întâlnire formală, „benignă”, în care a trecut în revistă istoricul crizei politice și a exprimat poziția formațiunii politice pe care o reprezintă, conform căreia ieșirea din criză se poate realiza foarte rapid, printr-un nou premier propus de președinte sau PNL.

Criză guvern, viitorul lui Cîțu și alte subiecte dezbătute de Tache, Ciuvică și Chirieac

G Ad:

Diana Tache: PSD va asigura cvorumumul la moţiune

În aceeași emisiune de la DCNewsTV, Diana Tache a venit cu informaţia momentului legată de şedinţa în care va fi citită moţiunea de cenzură. „Se pare că mâine PSD-ul va asigura cvorumul pentru moţiune!”

Ludovic Orban și Anca Dragu au convocat pentru joi după-amiază plenul reunit al Parlamentului. Cei doi au invocat decizii ale CCR pentru a trimite moțiunea la dezbaterea și votul parlamentarilor.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro