Urmărește emisiunea live
Cântarul minte! Adevărul despre greutatea ta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Două persoane cu aceeași greutate și aceeași înălțime pot avea un aspect fizic total diferit, în sensul în care una este supraponderală, celalaltă este zveltă. Cu ochiul liber, diferența de greutate dintre cele două persoane poate fi aproximată chiar și la zece kilograme. 

Prin urmare, cântarul nu are de ce să fie cel mai mare dușman al persoanelor care vor să slăbească, pentru că puteți să aveți în minte că trebuie să ajungeți la 52 de kilograme pentru că o vedetă are 52 de kilograme și vreți să ajungeți să arătați ca ea. Puteți ajunge la kilogramele dorite și să constatați că aspectul dumneavoastră este departe de ținta dorită. Diferența o face nu cântarul, ci sportul. Mușchii sunt mai grei decât grăsimea. Astfel, o persoană foarte slabă poate avea aceeași greutate cu o altă persoană grasă, diferența constă în ceea ce puneți pe cântar. 

Prin urmare, sportul este cheia spre un corp așa cum vi-l doriți și cel mai bun cântar sunt ochii dumneavoastră. Puteți să vă priviți în oglindă și să arătați minunat și să vă cântăriți și să constatați că aveți câteva kilograme în plus, câteva kilograme de mușchi, nu de grăsime. 

Important este ca atunci când vreți să slăbiți să combinați exercițiile de forță cu exercițiile cardio. Înainte de orice exercițiu faceți încălzirea. În lipsa ei, vă puteți accidenta ușor. Țineți cont de alimentație și excludeți din meniul dumneavoastră produsele de ronțăit, sucurile, prăjelile, pâinea albă. Nu combinați niciodată felurile de mâncare la o masă. Înlocuiți dulciurile cu fructele. Ultima masă trebuie să fie cu trei ore înainte de culcare. Beți apă.

Același meniu trebuie să-l urmeze și persoanele slabe, dar care se feresc de sport crezând că vor slăbi mai mult. Este fals. Vă veți dezvolta musculatura și vă veți tonifia corpul. Însă persoanele slabe pot reduce minutele de exerciții cardio, le pot face de încălzire sau chiar le pot exclude. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel