Data publicării:

Cântăreața Baby K, turneu anulat din cauza goanei după selfie-uri. Artista a fost lovită în piept

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Cântăreața Baby K, turneu anulat. FOTO: Instagram
Cântăreața Baby K, turneu anulat. FOTO: Instagram
Baby K și-a anulat turneul după ce a fost lovită de o fană înfocată.

Selfie-urile cu celebrități îi transformă pe fani în ”vânători” de poze, fără a înțelege că există consecințe care pot pune în pericol integritatea sau viața celor din jur.

Într-o astfel de situație s-a aflat cântăreața Baby K, care a fost nevoită să își anuleze restul turneului de vară, după ce o fană înfocată a rănit-o accidental în timp ce voia să își facă o poză cu artista, notează Agerpres. De asemenea, artista a denunțat aceasă ”nebunie” a obținerii pozelor cu orice preț.

Baby K a afirmat că a suferit ”un traumatism la piept” după ce a fost ”lovită” de o femeie la sfârşitul unui concert pe care l-a susţinut luni la Termano (est). Potrivit spuselor sale, o mulţime de admiratori s-a înghesuit în jurul său, în speranţa de a pleca cu un selfie.

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani, care a prezentat dificultăţi de respiraţie, a explicat că a fost supusă unor analize la spital şi ulterior a decis să îşi scurteze turneul.

”Cel mai important lucru pentru oameni este să facă o fotografie, însă acest lucru a devenit foarte periculos”, este ”o nebunie”, a declarat artista într-o înregistrare video postată pe TikTok.

”Nu mă plâng că fac poze, îmi place să privesc oamenii în ochi şi să văd chipurile zâmbitoare (...), dar nu este posibil să nu pui siguranţa pe primul loc”, a adăugat ea, acuzând poliţiştii locali că ”au făcut opusul” muncii lor.

Baby K, din Singapore în Italia


Baby K, în vârstă de 40 de ani, pe numele său real Claudia Nahum, s-a născut în Singapore şi a locuit la Londra şi apoi la Roma.

Ea a vândut sute de mii de copii ale albumelor sale, iar unele dintre melodii s-au bucurat de un mare succes, printre acestea numărându-se ”Roma Bangkok” şi ”Killer”. În 2022, ea a lansat ”Bolero”, în duet cu cântăreaţa britanico-franco-libaneză Mika.

Baby K are peste 730.000 de abonaţi pe Instagram, iar videoclipul piesei ”Roma Bangkok” are peste 300 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei. 

Citește și: Scandal în lumea muzicală. Lizzo, acuzată de fostele dansatoare de hărţuire şi discriminare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel