Candidatul USR la Primăria Sectorului 2, prins cu minciuna în direct
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Acuzația lui Radu Mihaiu, candidatul USR la Primăria Sectorului 2,  nu a ajuns prea departe
Acuzația lui Radu Mihaiu, candidatul USR la Primăria Sectorului 2, nu a ajuns prea departe
Campania electorala din Sectorul 2 a trecut într-o nouă etapă. De la o dezbatere publica pe proiecte, ea a ajuns sa fie una axata pe atacuri, de multe ori neadevarate. Cel mai nou episod s-a desfășurat în dezbaterea live dintre candidatul Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu și candidatul USR, Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu l-a acuzat pe candidatul PSD și actual viceprimar al Sectorului 2 că la unele școli din subordinea sa, nu ar fi "nici apă caldă, nici apă rece". Reacția a venit imediat de la Dan Cristian Popescu care, nu doar că a negat, dar l-a invitat pe contracandidatul său să meargă împreună să verifice.

Cum minciuna are picioare scurte, acuzația lui Radu Mihaiu nu a ajuns prea departe. Doar 30 de minute mai târziu, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, actualul candidat al Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 2, a fost în inspecție la școala 66, cea menționată de contracandidatul său și, într-o postare live a arătat că există atât apă caldă și rece, cât și toate celelalte masuri de prevenție.

"Suntem la școala 66 din sectorul 2 și, așa cum v-am spus, tot ceea ce a declarat candidatul USR sunt niște minciuni. Avem toate mijloacele de prevenție și avem și apă calda si rece. Nu se simte caldura prin video, dar minciuna se vede de la o poștă. Îi cer lui Radu Mihaiu să își ceara scuze tuturor părinților pe care i-a îngrijorat prin această minciună. (...)

În sectorul 2 educația este pe primul loc, pentru că acasă, oamenii contează" a fost raspunsul, filmat live, al lui Dan Cristian Popescu, pentru candidatul USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel