Candidatul PSD la prezidențiale. Viorica Dăncilă: Am putea avea o surpriză
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Președintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit despre desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale. Ea spune că un scor bun în sondaje contează pentru alegerea candidatului, dar nu este totul: pe lângă un scor bun, candidatul PSD va trebui să aibă susținerea filialelor județene, în caz contrar existând posibilitatea apariției unei surprize din punctul de vedere al scorului obținut. 

"E important și un procent bun în sondaje, dar trebuie în același timp să fie susținut de organizații. Într-o luptă la prezidențiale nu poți să intri singur. Trebuie să te asiguri că în spatele tău ai toate organizațiile județene, că ai toți primarii, toți membrii de partid. Acest lucru este foarte foarte important. Chiar dacă dorința de a fi candidat este justificată, că au muncit în partid, s-au implicat, dacă nu există susținere în partid, atunci putem avea surprize din punctul de vedere al scorului final. Acest lucru îl vom discuta și vom lua o decizie în cadrul Comitetului Executiv Național," a spus Viorica Dăncilă. 

Reamintim că premierul României a declarat recent, în cadrul unui interviu acordat DCNews că ar putea intra în cursa pentru alegerile prezidențiale dacă partidul îi va cere acest lucru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel