”Candidatul de meserie” care nu va lipsi de la alegerile din 2024. Șerban Nicolae: Am văzut oameni care-și rup cămașa pe ei și acum că doamna Clotilde Armand e un primar foarte bun
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Vor aduce alegerile din 2024 surprize electorale? 

Șerban Nicolae spune că ”este foarte greu să le faci educație electorală oamenilor și să-i convingi să se gândească la perspectivă”, spunând că, din păcate, sunt alese, în general, personaje vocale, carismatice, fără a ne gândi dacă respectivul candidat are viziune și dacă e capabil de muncă în echipă. ”Nu poți să faci nimic cu o singură persoană în politică. Poți să ai cel mai bun președinte al României din istorie, dar dacă el e în conflict cu Guvernul, cu Parlamentul, nu va face nimic. Același lucru este valabil și pentru primar”. Singurul despre care poate spune că va candida este Nicușor Dan - ”este un candidat de meserie”, consideră Șerban Nicolae. 

Fostul parlamentar PSD mai atrage atenția, după ceea ce s-a întâmplat cu sacii de voturi la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, că ”Am văzut oameni, pe care n-am motive să-i bănuiesc de rea credință, care-și rup cămașa pe ei și acum că doamna Clotilde Armand e un primar foarte bun că se luptă cu mafia imobiliară din Sectorul 1. Am zis: dom`ne, atunci stai fără apă caldă, fără căldură, cu gunoiul la nas, cu șobolanii mișunând prin scara blocului, care înseamnă și boli, și infecții, dar, dacă se luptă doamna Armand cu mafia imobiliară din Sectorul 1, atunci să o votezi”. Atunci, n-am cum să-l conving pe omul ăla, îi respect votul, e cetățean, e contribuabil, dacă el vrea să voteze, așa, n-am încotro. Nu fac parte din categoria celor care spun că o parte din candidați ar trebui eliminați, pe principiul că voturile care se duc către candidații respectivi nu sunt bune. Nu, le respect voința! Tragem toți! Tot încerc să-i lămuresc, să-i provoc la o dezbatere în care să-și pună întrebări. De obicei, oamenii aceștia sunt foarte categorici, e greu să discuți cu ei în contradictoriu, pentru că au doar certitudini”. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel