Data actualizării:
Data publicării:

Candidat USR la o primărie, depistat cu Covid-19

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Un candidat USR la o primărie a fost depistat cu infecție cu virusul SARS-CoV-2. 

Candidatul pentru funcția de primar al comunei clujene Poieni din partea USR-PLUS, Septimiu Crișan, a fost confirmat cu infecție cu Covid-19. Septimiu Crișan a anunțat că își va continua campania electorală în mediul online.

„Din păcate o să trebuiască să ne oprim activitatea de campanie fizică, o să continuăm doar aici în online. Ieri am fost testați și tot ieri, spre seară... am fost diagnosticați pozitivi cu virusul Covid 19”, a transmis Septimiu Crișan.

De asemenea, și soția lui Septimiu Crișan a fost testată pozitiv.

„Suntem bine, așteptăm să fim retestați pentru a avea confirmarea primului test! Deocamdată ne-am autoizolat la domiciliu și așteptăm să fim contactați de către DSP! Aveți grijă de voi. Sănătate multă la toată lumea!!! Sfatul nostru este ca în cazul în care aveți simptome să apelați cu încredere la serviciul de urgențe Huedin și la medicii de familie pentru a fi îndrumați și testați! Doar astfel putem limita efectele negative ale acestui virus”, a mai scris candidatul USR-PLUS la Primăria comunei Poieni din județul Cluj.

Buna seara, din pacate o sa trebuiasca sa ne oprim activitatea de campanie fizica, o sa continuam doar aici in online....

Publicată de Crisan Septimiu pe Joi, 10 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel