Candidat unic PSD - PNL la prezidențiale. Romașcanu, precizări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Lucian Romașcanu (PSD) a susținut declarații de presă în cadrul cărora a vorbit despre un candidat unic PSD - PNL la prezidențiale.

Lucian Romașcanu a fost întrebat dacă mai este pe masă varianta ca PSD să susțină o propunere dinspre Partidul Național Liberal pentru alegerile prezidențiale. 

„Cred că este pe masă varianta prin care candidatul Partidului Social Democrat, care este pe primul loc în orice sondaj și care conduce partidul care a câștigat alegerile, ar putea fi cel care să fie susținut de ambele partide cu un candidat comun pentru alegerile prezidențiale.”, a spus Lucian Romașcanu. 

Întrebat dacă Marcel Ciolacu își asumă candidatura pentru prezidențiale, Lucian Romașcanu a răspuns că este necesar să se finalizeze toate negocierile și discuțiile asumate în primăvară înainte de a lua decizii privind alegerile și candidaturile. 

„Este o chestiune de respect politic ca întâi să avem toate treburile, toate negocierile, toate discuțiile asumate în primăvară, să fie confirmate în acest moment, după care va veni și momentul deciziei alegerilor și candidaturii. Depinde foarte mult că, iată, ceea a fost valabil în martie nu mai e valabil pe data de 17 iunie și ce a fost valabil pe 17 iunie nu mai e valabil pe 25 iunie.", a spus Lucian Romașcanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel