Urmărește emisiunea live
Candidat PMP la Primărie, EXCLUS din partid după ce a fost ”FURAT” de PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Candidatul a fost exclus din PMP printr-o decizie a Consiliului Executiv Judeţean al partidului, după ce "a dat dovadă de lipsă de fairplay şi a trădat aşteptările partidului şi ale alegătorilor", alegând să plece la PNL.

Este vorba despre candidatul la funcţia de primar al comunei Moldoviţa, Romeo Cocerhan

"Organizaţia PMP Moldoviţa rămâne stabilă şi puternică, fiind în dezacord cu deciziile fostului viceprimar. Rămânem fermi în ceea ce înseamnă corectitudine politică şi vom sancţiona orice derapaj al persoanelor din organizaţiile noastre. În ceea ce priveşte candidatul de la Moldoviţa pentru funcţia de primar, Partidul Mişcarea Populară va prezenta un om cu şanse reale de câştig", a spus liderul judeţean al PMP, Marian Andronache, potrivit Agerpres.

"Nu vom face niciun fel de compromis"

"Nu vom face niciun fel de compromis cu nicio persoană care îşi trece interesele personale mai presus de interesele colective. Nu tolerăm astfel de situaţii, în care demnitatea poate fi dată deoparte pentru interese de moment. În Moldoviţa, organizaţia locală rămâne stabilă principiilor noastre, avem pregătit un nou candidat, care suntem convinşi că nu îi va dezamăgi pe locuitorii acestei comune, aşa cum a făcut-o fostul nostru coleg. Suntem încrezători că partidul va avea un rezultat foarte bun la Moldoviţa şi îi asigurăm pe locuitorii de acolo de implicarea noastră constantă în rezolvarea problemelor comunităţii locale", a transmis Andronache.

El a precizat că PMP va depune liste complete pentru alegerile locale, iar obiectivul principal este "obţinerea unui rezultat surprinzător" în Consiliul Judeţean şi câştigarea preşedinţiei administraţiei judeţene prin Bogdan Codreanu, iar a municipiului reşedinţă de judeţ, prin Marian Andronache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel