Când va fi prezentat Cristiano Ronaldo suporterilor lui Al-Nassr - Ora României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Starul lusitan Cristiano Ronaldo va fi prezentat marţi suporterilor clubului de fotbal Al-Nassr, la 4 zile după anunţul transferului său la această echipă din Arabia Saudită, care îi va oferi un salariu estimat la 200 de milioane de euro în 2 ani şi jumătate, transmite AFP. 

Cvituplul laureat al Balonului de Aur, care a jucat la Manchester United până la startul Cupei Mondiale 2022, urmează să sosească luni la Riad împreună cu familia sa, a precizat purtătorul de cuvânt al clubului, Al-Walid Al-Muhaidib.

Marți, ora 18:00 - ora României

Fotbalistul lusitan va fi prezentat pe stadionul Mrsool Park din Riad, cu o capacitate de 25.000 de locuri, începând cu ora locală 19:00 (18:00 ora României).

Atacantul porughez, în vârstă de 37 de ani, s-a despărţit de clubul englez Manchester United după un interviu pe care l-a acordat la finele lunii noiembrie, în care a afirmat că 'nu este respectat' de antrenorul său, Erik ten Hag, criticându-i totodată şi pe responsabilii clubului din Premier League.

La Cupa Mondială din Qatar 2022, unde Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală, după ce a fost învinsă la limită de Maroc (0-1), Cristiano Ronaldo a evoluat foarte puţin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel