Când va fi funcţional site-ul IMM Invest. Cîţu: Marți sau miercuri
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, duminică seara, că site-ul IMM Invest, care s-a blocat chiar în ziua lansării, va deveni funcțional în primele zile ale săptămânii viitoare: „Marți sau miercuri, mai degrabă marți, anunț mâine ora”, a spus Cîțu.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, duminică seara, că site-ul IMM Invest este în testări și că va deveni funcțional în primele zile ale săptămânii viitoare.

„Săptămâna viitoare, primele două zile, marți sau miercuri, mai degrabă marți. O sa anunț mâine (luni-n.r.) ora exactă când va începe, este în testări. Totul trebuie să fie gata marți sau miercuri, mi se dau asigurari că marți”, a spus Florin Cîțu la Digi24. Ministrul Finanțelor a mai spus despre programul IMM Invest că este „cel mai bun produs pentru companiile mici și mijlocii din ultimii 30 de ani”. Acesta a precizat că în primele ore de la lansare, când site-ul s-a blocat, au fost înregistrate pe site 400.000 de accesări.

Programul IMM Invest, prin care IMM-urile din România pot beneficia de credite garantate cu până la 90%, a fost lansat în urmă cu o săptămână, dar platforma www.imminvest.ro nu a funcționat. Oficialii guvernamentali au vorbit de un număr prea mare de accesări și de un posibil atac cibernetic asupra site-ului, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel