Când s-a născut România astrală? Sanda Ionescu: Atunci s-a rupt cordonul ombilical cu ţările care nu ne lăsau să fim autonomi. Nu suntem cu valul, dar suntem un popor dorit
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Te-ai întrebat vreodată cum influențează astrologia destinul unei țări? Astrologul Sanda Ionescu a venit cu noi dezvăluiri despre România astrală, despre sufletul neamului nostru, dar şi despre simbolistica semnului zodiacal sub care ne aflăm.

"Atunci când analizăm harta unui nativ vorbim şi despre independenţa lui, de ruperea cordonului ombilical, de separarea de mamă. În momentul în care s-a declarat independenţa României de către Mihail Kogălniceanu, atunci noi am rupt acel cordon ombilical cu ţările care nu ne lăsau să fim autonomi. Pentru că sunt mai multe variante: 1 decembrie, 24 ianuarie... Mie mi s-a validat această hartă, de mai multe ori, pe 21 mai 1877, ora 10, Bucureşti. Aceea a fost naşterea României! De atunci nu a mai fost dependentă de alte naţiuni", spune Sanda Ionescu.

Şi cum fiecare nativ are şi un suflet, astrologul Ionescu a dezvăluit şi care este sufletul României:

"În harta unei naţiuni, Soarele este cel care reprezintă sufletul. Noi avem Soarele în Gemeni, adică România se află sub semnul zodiacal al Gemenilor, la 0 grade. Fiind pe eter, asta arată o sensibilitate la adaptare în planul fizic şi suntem cumva supuşi afecţiunii exterioare. Şi se simte asta, pentru că noi suntem afectaţi de tot ce se întâmplă în ţările străine! Cu toate astea, nu suntem şi uşor influenţabili, pentru că avem Uranus pe casa 1. Suntem un pic altfel decât alţii. Nu suntem cu valul şi s-a dovedit de-a lungul istoriei, chiar şi-n perioada aceasta, s-a dovedit că noi am fost diferiţi din toate punctele de vedere. Dar suntem, într-adevăr, afectaţi de tot ce înseamnă exterior.

Noi n-am fost şi nu suntem un popor care urmăreşte să cucerească, în schimb, pe noi toţi ne-au dorit. Suntem o ţară foarte dorită. Pentru că avem un relief variat, avem de toate, ţara noastră ne-a oferit această capacitate de apărare. Poporul român are şi această putere spirituală. Noi avem foarte multe puncte energetice, cel puţin şapte, dar, cu Soarele pe Gemeni, suntem şi un pic ghiduşi. Avem şi capacitatea de a ne duce către oportunism, pentru că Geamănul face asta. Dar ce vreau să punctez este asta: suntem o naţiune cu o capacitate intelectuală foarte mare care, din păcate, nu este valorificată!" 

Cum ne văd ceilalţi?

"Ascendentul reprezintă imaginea unei ţări. Soarele României este în conjuncţie cu Alcyone, care este Soarele central al galaxiei noastre. Asta arată o atitudine şi o susţinere spirituală foarte puternică a României. Ascendentul României are o imagine regală, ceea ce e foarte frumos pentru că avem un ascendent în Leu. Ţara noastră este cunoscută încă de pe vremea lui Burebista ca fiind o ţară a regalităţii, Cultul Soarelui! România a avut un mare cult al Soarelui. Comunismul, de pildă, face parte din latura mai puţin plăcută a regalităţii", a concluzionat astrologul Sanda Ionescu.

Emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel