Când începe sezonul 2 Survivor România. Cruceru: Lucrurile se întâmplă altfel, oamenii trebuie să înțeleagă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fanii Survivor România abia așteaptă să înceapă sezonul 2 la Kanal D. Dar când va debuta noul sezon? Am vorbit cu Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor România, pentru a afla noutăți. 

Întrebat ce ne poate spune despre noul sezon Survivor, Dan Cruceru a declarat pentru DC News: ”Aici nu vă pot spune prea multe. La momentul potrivit, Kanal D va face anunțurile pe care foarte mulți români le așteaptă cu nerăbdare. Nici nu se terminase bine primul sezon și deja eram asaltat de sute de întrebări despre sezonul al doilea. Lucrurile se întâmplă altfel, oamenii trebuie să înțeleagă că Survivor este un proiect anual, pentru că, altfel, nu se poate păstra nivelul înalt de producție”.

Survivor România s-a terminat pe 30 mai. Faimoșii și Războinicii s-au luptat și au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, iar concurenții au construit strategii, și-au arătat trăirile și sentimentele fără perdea. După ce prima ediție a emisiunii Survivor România a luat final, mulți se întreabă dacă producătorii vor pregăti o a doua ediție. Vestea bună este că va exista sezonul doi. Kanal D va face anunțul începerii cât de curând.

Survivor România este varianta românească a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Versiunea românească a fost lansată pe 18 ianuarie 2020 pe Kanal D România. Show-ul este prezentat de Dan Cruceru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel