Urmărește emisiunea live
Când îl va da jos Ludovic Orban pe Florin Cîțu? Mugur Ciuvică, scenariu despre rolul lui Klaus Iohannis în schema puterii
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Florin Cîțu
foto Facebook Florin Cîțu
Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au vorbit despre momentul în care premierul Florin Cîțu va fi înlăturat de jocurile de putere din PNL. 

”Când credeți că Ludovic Orban o să-l dea jos pe Florin Cîțu?” l-a provocat Bogdan Chirieac pe Mugur Ciuvică în emisiunea ”Miercurea Neagră”. 

”Ludovic Orban nu o să-l dea niciodată jos, că nu poate. Doar dl. Iohannis poate să-l schimbe pe dl. Cîțu, dar nu pare deloc că ar avea vreo problemă dl. Iohannis cu prestația dl. Cîțu” a răspuns Mugur Ciuvică. 

Vezi în video: 

În presă, circulă zvonuri cu privire la neînțelegerile dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, în PNL. Când a avut loc conflictul generat de revocarea lui Vlad Voiculescu, reprezentanții USR PLUS și-au exprimat regretele că nu l-au susținut pe Ludovic Orban pentru funcția de prim-ministru.

USR PLUS nu-l mai vor pe Florin Cîțu premier. Ludovic Orban, reacție

În ciuda acestei situații, Ludovic Orban a dat un mesaj de unitate din PNL și a apărut alături de Florin Cîțu, exprimându-și susținerea totală pentru premier. Totuși, disputele există, iar cei doi nu și-ar disputa numai Executivul, ci și conducerea PNL. Să nu uităm că urmează Congresul, iar taberele, chiar dacă mocnit, se așează. 

Ludovic Orban a recunoscut că a fost surprins neplăcut de Florin Cîțu, când actualul premier i-a dat oamenii afară din Guvern: ”M-a surprins în mod neplăcut. Nu i-am negat dreptul de a elimina din funcție oameni numiți de mine. M-a deranjat că au fost eliberați din funcție fără să fie informați, fără să li se dea posibilitatea să-și dea demisia. Dacă s-ar fi sfătuit cu mine, am fi găsit o cale corectă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel