Când ar trebui să se ia magneziu?
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale pentru corpul uman. Participă la numeroase procese, de exemplu, prin susținerea funcției sistemelor nervos și muscular.

Magneziul și activitatea fizică - ce merită să știți?

În funcție de situația fiecărui organism în parte, nivelurile individuale de nutrienți etc. Se recomandă să luați magneziu înainte sau după antrenament. Aceasta este influențată de o serie de variabile diferite, cum ar fi faptul că, în urma exercițiilor fizice, organismul transpiră în mod natural, iar multe minerale valoroase, cum ar fi magneziul, scapă prin transpirație. Dacă nivelurile sale au fost adecvate înainte de exercițiu, atunci este suficient după antrenament pentru a pentru a compensa eventualele scăderi ca urmare a activității. Printre altele, acest lucru vă va ajuta să vă relaxați mușchii și evitarea crampelor.

Cu toate acestea, în cazul în care deficiențele de magneziu erau deja prezente în organism înainte de exerciții, se în organism înainte de a începe să faceți exerciții fizice, puteți suferi o scădere și mai gravă a magneziului, ceea ce este foarte periculos. de acest mineral, care este foarte periculos. În astfel de cazuri, magneziul ar trebui de preferință înainte și după efort. Acest lucru va evita multe efecte secundare nedorite. efecte secundare.

Ca urmare, magneziul trebuie să fie furnizat organismului în cantități adecvate (adesea cantități mari) în organism, în special de către sportivi. Din acest motiv, este util să să ia suplimente alimentare care conțin magneziu pentru a menține nivelul acestui mineral la nivelul potrivit.

Care sunt simptomele deficienței de magneziu?

Magneziul, fiind un mineral foarte important în organismul nostru, are, din păcate, simptome destul de frecvente de deficiență a acestuia. În consecință, mulți oameni pot subestima această problemă, chiar și din simplă ignoranță. De cele mai multe ori, deficiențele de magneziu se explică prin oboseală excesivă, stres ridicat, boli cronice și chiar îmbătrânire. Deci, ce simptome specifice se referă la deficiența de magneziu?



Tremuratul pleoapelor și al mâinilor (cel mai frecvent),


Lipsa de energie (adesea de lungă durată),


Starea proastă a unghiilor și a părului,


Probleme articulare,


Crampe musculare (în special la nivelul picioarelor),


Dureri de cap,


Probleme de somn,


Slăbirea sistemului imunitar.

Acestea sunt primele simptome cele mai frecvente ale deficienței de magneziu, care pot fi exacerbate în funcție de în funcție de situația specifică. Se recomandă monitorizarea nivelului de magneziu prin teste, deoarece deficiența sa pe termen lung în organism poate duce la boli mult mai grave. consecințe mai grave, care se pot manifesta prin crampe musculare severe dimineața, fragilitate osoasă crampe musculare dimineața, fragilitate osoasă și chiar anxietate și depresie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel