România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 07 aug, 17:53
Cancerul de sân, tot ce trebuie să știi. Eugenia Șerban, confesiuni la DC News și DC Medical
Actrița Eugenia Șerban, Adina Dan, psiholog clinician și dr. Lucian Rușitoru, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică, vin la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, la ora 12:00, pentru a discuta despre una dintre cele mai cumplite boli ale secolului, cancerul de sân.  

Actrița Eugenia Șerban a trecut în ultimul an printr-un episod tulburător. Actrița a luptat și a învins nu unul, ci două tipuri de cancer. 

Adina Dan, psihoterapeut și psiholog clinician, are o vastă experiență în terapia pacienților oncologici și va explica importanța stării psihice în lupta cu cancerul. 

Dr. Lucian Rușitoru, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică, va explica ce înseamnă cancerul de sân, de la diagnostic, până la intervenție chirurgicală și tratament. 

Cum a învins cancerul Eugenia Șerban, cât de importantă este depistarea precoce și cum faci fața diagnosticului, aflați sâmbătă, la ora 12.00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro