Canalul documentar Viasat Nature / Viasat History HD – acum și în grila UPC
Data publicării:
Autor: De Ce News Team, theAdmin17?
WhatsApp

București, 16 aprilie 2013

Începând cu data de 8 aprilie 2013, canalul documentar Viasat Nature / Viasat History HD este disponibil clienților UPC care au servicii de televiziune digitala și optează pentru pachetul Maxim HD.

Pachetul Maxim HD oferă acces  la 14 de canale în format HD și 116 canale în format SD și poate fi achiziționat la prețul de 50 de lei, TVA inclus. Viasat Nature / Viasat History HD se afla pe poziția 186 a grilei de programe UPC.

Achiziționat în cadrul unui pachet 3Play (alături de internet și telefonie) sau a unui pachet 2Play (alături de internet), abonamentul Maxim HD oferă acces la 18 canale în format HD și 116 canale în format standard definition.

Detalii despre noua ofertă UPC puteți găsi pe website-ul companiei, www.upc.ro.

*****

Viasat Nature și Viasat History HD - două canale documentare într-unul singur

Canalul documentar Viasat Nature HD poate fi urmarit între orele 06:00 și 18:00, în fiecare zi.

Canalul difuzează pe parcursul zilei, în format high-definition, programe potrivite pentru copii, documentare educative și emoționante.

Viasat Nature oferă o gamă largă de documentare premiate și captivante adresate întregii familii. Urmărim cu atenție peripețiile emoționante ale medicilor veterinari, experților în viața animalelor sălbatice și celebrităților, în călătoriile lor fascinante printre secretele naturii, pe parcursul cărora întâlnim prădători periculoși, animale adorabile de casă și animale sălbatice din toată lumea.

Canalul documentar Viasat History HD poate fi urmarit între orele 18:00 și 06:00, în fiecare zi.

Canalul difuzează pe parcursul serii, în format high-definition, programe deosebit de interesante, documentare informative despre istoria omenirii din cele mai vechi timpuri și până astăzi.

Viasat History este un canal documentar antrenant, care împletește istoria antică și modernă, biografiile și cultura populară, aduse pe ecran printr-o varietate de formate TV - de la documentare premiate, până la dramatizări istorice captivante. Conținutul este programat special pentru a coincide cu aniversările istorice europene.

*****

Viasat Broadcasting este parte a Modern Times Group (MTG), grup internațional aflat în topul companiilor de radio și televiziune, cu operațiuni ce se întind pe patru continente și includ canale free-TV, pay-TV, posturi de radio și companii producătoare de conținut de divertisment. Compania Viasat Broadcasting operează canale free-TV și pay-TV, care sunt transmise prin intermediul platformelor de satelit proprii sau prin intermediul rețelelor altor companii și distribuie, de asemenea, și conținut TV pe internet. MTG este și principalul acționar al CTC Media, cel mai mare grup TV din Rusia. Modern Times Group este o companie în dezvoltare și este listată la bursa Nasdaq OMX din Stockholm. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul www.mtg.se.

În România, Viasat Broadcasting oferă canalele pay-TV Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Nature / Viasat History HD (documentare) și canalul de filme TV1000.

*****

UPC ofera clienților cea mai mare grilă de canale documentare (22), dar și cea mai mare grilă de canale HD (21).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel