Campionul modestiei după ce a câștigat titlul cu Farul. Constantin Grameni: Când am timp liber, merg să-l ajut și pe tata
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Facebook Farul Constanta
Facebook Farul Constanta
Farul Constanța a câștigat titlul în Liga 1, după ce a învins-o pe FCSB duminică seară, scor 3-2, în penultima etapă a play-off-ului SuperLigii.

Jucătorii Farului, alături de staff-ul tehnic și conducere, au sărbătorit chiar pe teren, cu suporterii, apoi au petrecut până dimineață în club. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Gică Hagi în acest sezon a fost Constantin Dina Grameni (20 de ani).

Internaționalul U21 nu impresionează doar prin evoluțiile de pe gazon, ci și cu modestia de care dă dovadă. Ajuns campion al României și unul dintre cei mai apreciați tineri jucători români, Grameni nu se dă în lături de la a-l ajuta pe tatăl său la muncile câmpului.

'Ofer importanță odihnei, dar merg să-l ajut și pe tata. Când am timp liber, merg', a spus Constantin Grameni, la Digi Sport.

Citește și - Farul lui Hagi poate da de Galatasaray în primul tur preliminar din Liga Campionilor. Traseu imposibil pentru grupe

Farul Constanţa a câştigat titlul în Superligă şi va juca în preliminariile Ligii Campionilor. Traseul pentru grupe este, însă, imposibil pentru echipa lui Hagi. 

Astfel, Farul Constanţa poate avea un adversar extrem de bine cotat încă din primul tur preliminar. Galatasaray, fosta echipă a lui Gheorghe Hagi, are cinci puncte avans în fruntea clasamentului din Turcia, cu două etape rămase de disputat, şi va juca în preliminariile Ligii Campionilor.

Ceilalţi posibili adversari din primul tur preliminar al Ligii Campionilor pentru Farul Constanţa sunt Ferencvaros (Ungaria), Qarabag (Azerbaidjan), Slovan Bratislava (Slovacia), Sheriff Tiraspol (Moldova), BATE Borisov (Belarus), FK Astana (Kazahstan), Maccabi Haifa (Israel), Campioana Bulgariei (Ludogorets / CSKA Sofia), Zalgiris Vilnius (Lituania), HJK Helsinki (Finlanda), Flora Tallin (Estonia), Shamrock Rovers (Irlanda), The New Saints (Țara Galilor), Olimpija Ljubljana (Slovenia), Zrinjski Mostar (Bosnia).

Hagi: Am dovedit că merităm să fim campioni

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, declarat, duminică seara, după victoria cu FCSB (scor 3-2), că formaţia sa a dovedit încă o dată că merită să câştige titlul de campioană a României.

"Au fost cele mai bune echipe, amândouă au fost în formă, au jucat fotbal, niciuna nu şi-a propus să se apere... şi până la urmă am dovedit că merităm să fim campioni. Am întors rezultate cu echipe foarte bune. Azi e o zi frumoasă pentru mine, o să punem în ramă. Toate trofeele sunt mari şi importante. Ăsta de acum e mai mare pentru că e un titlu pentru toată Constanţa, toţi de aici suntem fericiţi şi e super", a spus Hagi la DigiSport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel