Campionul David Popovici, victimă pe o rețea de socializare: Nu utilizez Tik Tok, conturile sunt false
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
David Popovici, victimă pe o rețea de socializare - Nu utilizez Tik Tok, conturile sunt false. Sursa foto - facebook/David Popovici
David Popovici, victimă pe o rețea de socializare - Nu utilizez Tik Tok, conturile sunt false. Sursa foto - facebook/David Popovici
Campionul mondial David Popovici s-a trezit cu nişte conturi false pe o reţea de socializare.

Tânărul de 17 ani spune că el nu are cont pe Tik Tok, deşi sunt şapte conturi care au numele său.

Unul dintre conturile de pe reţeaua socială are deja 53,5 mii de urmăritori. "Nu utilizez Tik Tok - conturile de mai jos sunt false", a scris sportivul legitimat la clubul Dinamo, pe contul de Facebook.

David Popovici, câștigător a două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de cavaler.

 

Cum se descrie David Popovici: Un puști care înoată repede, un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare

 

Înotătorul David Popovici (17 ani) a obținut cea de-a doua medalie de aur la Mondialele de Natație de la Budapesta. După titlul câștigat la 200 metri liber, s-a impus categoric și în finala probei de 100 metri. Rezultatul este unic în istoria natației românești, Popovici devenind primul înotător român care devine campion mondial în probe masculine de natație. În plus, el este și deținătorul recordurilor mondiale de juniori la ambele probe.

David Popovici s-a arătat încântat de faptul că evoluția sa a fost transmisă la televiziune. „Mă bucur că milioane de oameni m-au urmărit. Sper că v-am făcut pe toți mândri. Urmează o vară plină, un sezon competițional încărcat, dar pe care abia îl aștept”, a mai spus românul, care se pregătește de alte trei competiții de top, campionatele europene și mondiale de juniori și cele europene de seniori.

David Popovici a susținut că nu s-a pregătit „extraordinar de tare” pentru acest mondial, ceea ce îl face și mai optimist în ceea ce privește rezultatele din viitor.

David Popovici a revenit în România: Nu sunt obișnuit cu atât de multă atenție. Sunt tot eu, natural

„Aș minți dacă aș spune că nu am fost într-o stare bună, într-o formă competițională bună. Am fost, numai că nu știam. Și cred că este un lucru bun că pot să mă surprind în continuare”, a spus David Popovici.

La vârsta de 17 ani, David Popovici a vorbit cu multă maturitate despre efectele pe care rezultatele sale le pot avea asupra copiilor din România, asupra dezvoltării sportului. „Înotul este un sport foarte sănătos. Susțin absolut orice sport, orice copil sau părinte, care vrea să se apuce de un sport, sau părinte care vrea să îl trimită să facă un sport. Sportul este cel mai bun ambasador și o populație, o societate educată din punctul ăsta de vedere este una sănătoasă și gata să înfrunte și alte probleme din alte domenii”, a mai spus David Popovici la televiziunea publică.

Întrebat cum s-ar descrie, David Popovici a răspuns astfel: „Un puști care înoată repede, un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare și să inspire oameni, alături de oameni extraordinari în spatele lui”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel