Campion national la juniori, BĂTUT intr-un parc din Brăila. Agresorul are 29 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mario, un băiat în vârstă de 12 ani din Brăila, campion naţional la atletism la juniori, a fost snopit in bataie de un individ cu 17 ani mai mare, într-un parc din Brăila. 

Copilul, care este dublu campion naţional la probele de 80 m plat, respectiv 200 m garduri, se afla în părculeţ alături de alţi colegi de la clubul sportiv, băieţi şi fete, în momentul în care agresorul a început să îi lovească din senin cu o minge.

Când Mario, elev în clasa a VI-a, i-a cerut să îi lase în pace, individul de 29 de ani s-a dezlănţuit, fără să îi mai pese de nimic. S-a năpustit asupra minorului şi a început să-i care pumni în zona feţei, cu putere, deşi pe mână se pare că avea un inel, scrie debrăila.ro.

„S-a dus direct spre el şi l-a luat la palme şi pumni. E un copil şi nu poţi să faci aşa ceva! Eu l-am învățat să evite orice conflict, să aibă bun-simţ, dar poate nu l-am educat eu pentru orașul asta! Una dintre fetițele care erau în parc a început să țipe. A mai trecut un domn, care, la fel, a țipat și a spus că va chema Poliția. Are fractură de piramidă nazală, o tăietură lângă nas, unde a fost cusut. Avea inel pe mână și l-a tăiat la nas. Are toată fața umflată”, a declarat mama micului sportiv.

Norocul campionului la atletism a fost faptul că un trecător a strigat către tânărul care nu oprea ploaia de pumni și a alertat Poliția. Atunci, individul violent a luat-o la fugă. Mario a leșinat, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean.

Parcul respectiv a fost reabilitat recent de Primărie, fiind dotat cu camere de supraveghere. Se pare că la 5 zile după incident, Poliția încă nu a solicitat imaginile de pe camere, însă a transmis faptul că a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel