Campanie de informare pentru recrutarea tinerilor în armată, lansată de Ungaria. "Trăim într-o epocă a pericolelor"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Campanie de informare pentru recrutarea tinerilor în armată, lansată de Ungaria. "Trăim într-o epocă a pericolelor" / Foto: Pexels
Campanie de informare pentru recrutarea tinerilor în armată, lansată de Ungaria. "Trăim într-o epocă a pericolelor" / Foto: Pexels
Ungaria lansează o campanie de informare pentru recrutarea tinerilor în armată.

Ungaria a lansat o campanie naţională de informare care prezintă diferitele forme de serviciu militar şi oportunităţile carierei militare, cu scopul de a convinge tinerii să se alăture armatei, transmite Agerpres.

Potrivit unui anunţ al Ministerului ungar al Apărării, citat vineri de agenţia MTI, publicul ţintă al campaniei sunt tinerii pregătiţi şi dispuşi să acţioneze în interesul apărării ţării lor, a familiei şi celor dragi.

Forţele armate oferă o carieră atractivă celor care, în plus faţă de evoluţia personală, preţuiesc comunitatea, camaraderia şi oportunităţile pentru tineri şi manifestă interes pentru echipamentele militare moderne, se arată în anunţ.

"O epocă a pericolelor"



În plus faţă de oficiile de recrutare, campania va avea şi o componentă online şi va fi prezentă pe mai multe platforme ale mass-media. De asemenea, vor fi organizate mai multe evenimente de recrutare pe cuprinsul ţării.

"Războiul (din Ucraina), migraţia şi provocările de securitate cu care se confruntă Europa au demonstrat că trăim într-o epocă a pericolelor şi că pacea şi securitatea au devenit mai preţioase", subliniază Ministerul ungar al Apărării. Consolidarea, modernizarea şi atragerea mai multor tineri în armată în interesul întăririi securităţii ţării reprezintă o misiune prioritară, mai menţionează acesta.

Campania va fi lansată luni în cadrul unui eveniment la centrul cultural Balna din Budapesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel