Campanie de informare din poartă în poartă, începută de Chevron la Pungești
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
chevron-suspenda-activitatea-la-pungesti-105745-1
chevron-suspenda-activitatea-la-pungesti-105745-1

Compania Chevron a ințiat o campanie de informare din poartă în poartă a locuitorilor din Pungeşti, cu privire la ceea ce însemnă explorarea gazelor de şist. Această inițiativă a fost lansată după ce locuitorii din comună au blocat accesul utilajelor pe terenul deţinut de companie în localitate, în urmă cu aproape o lună.

Reprezentanţii Chevron România au demarat o campanie de informare a tuturor locuitorilor din comună referitor la ceea ce înseamnă explorarea gazelor de şist, operaţiune care ar urma să se desfăşoare în extravilanul localităţii Siliştea. Acest lucru a fost anunțat de către cei din companie, imediat după sistarea lucrărilor.

Campania va fi organizată de o societate specializată și se va desfăşura din poartă în poartă, vizând să-i informeze pe toţi locuitorii din cele şapte sate ale comunei Pungeşti.

"Chevron îşi menţine angajamentul de a coopera îndeaproape cu comunităţile locale pentru a explica beneficiile gazelor naturale din argilite. Ca parte a acestui angajament, Chevron România desfăşoară sesiuni de informare în comunităţile locale pentru a răspunde preocupărilor cu privire la activităţile de explorare pe care intenţionează sa le conducă în judeţul Vaslui. Această acţiune este o continuare a activităţilor de informare pe care Chevron le-a desfaşurat în regiune începând cu luna februarie 2013", se arată într-un comunicat al Chevron, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel